16.1 C
Skopje
26.4.2019 - 0:13

Ознака: еСватини

Македонија (не) е Свазиленд

Според најновите пишувања во грчките медиуми, од исходот на спорот зависи и судбината на грчките пензионери. Дури до една ваква апсурдна корелација е доведен...