Ознака: Ерол Саутерс

Ресоцијализацијата најдобро решение за повратниците од ИСИЛ

ПРОФЕСОР ЕРОЛ САУТЕРС, ПОРАНЕШЕН АГЕНТ НА ФБИ Како поуспешно да се спречат терористичките закани, колку светот е безбеден од насилниот екстремизам и како Македонија и...