18.3 C
Skopje
17.6.2019 - 3:23

Ознака: Ерван Фуере

Фуере: Разочарувачки е што ЕК попушта пред противниците на проширувањето

Поранешниот амбасадор на ЕУ во Македонија, Ерван Фуере, вели дека е разочаран од компромисите што Европската Комисија ги прави со земјите противници на проширувањето...

Некролог за Европската Унија

Поранешниот ЕУ-амбасадор, Ерван Фуере, порача: „Инклузивната јавна дебата, на национално и на локално ниво, ќе биде од суштинско значење за на граѓаните да им...