Ознака: ЕП 2016

Помалку прекршоци и картони, повеќе пенали и ефективно време на игра

СПОРЕДБА НА 36-ТЕ МЕЧА ВО ГРУПНИТЕ ФАЗИ НА ЕП 2020 И ЕП 2016 ВАР добро функционира, но првичните принципи на ВАР, минимална интервенција за максимална...