-4.2 C
Skopje
19.1.2022 - 23:44

Ознака: епилог

„Епилог (форма на расправа)“

Нова естетска линија во творештвото на Јане Чаловски и на Христина Иваноска Натали Рајчиновска Павлеска Јане Чаловски и Христина Иваноска се меѓународно афирмирани македонски автори, кои...

Пратенички аргументи и контрааргументи, епилогот неизвесен

Првиот ден од собраниската расправа за предложените уставни измени минува во дијаметрално спротивставени ставови на пратениците од мнозинството и од опозицијата, кои не отстапуваат...