10 C
Skopje
23.10.2020 - 13:02

Ознака: „Енхалон“

Струга подготвена за првиот фестивал „Енхалон“

Овој петок во Струга започнува првото издание на интернационалниот фестивал на современа музика и дигитални уметности - „Енхалон“. Организаторите најавуваат незаборавна фестивалска авантура со...