32.3 C
Skopje
21.7.2019 - 19:56

Ознака: ентузијазам

Историски момент или историска грешка

САД испраќаат спротивставени пораки до Северна Кореја и до Иран: од една страна повикуваат на преговори, а од друга страна зборуваат за „промена на...