16.9 C
Skopje
24.5.2019 - 21:28

Ознака: енергетско ефикасни станови

Граѓаните плаќаат за А енергетско ефикасни станови, а добиваат Б или...

Граѓаните не можат да бидат сигурни дали кога купуваат стан добиваат навистина енергетски ефикасен објект од „А“ категорија како што стои во проектната документација...