24.4 C
Skopje
13.5.2021 - 20:18

Ознака: енергетска битка

Течниот гас во фокусот на енергетската битка помеѓу САД и Русија

Компанијата „Новатек“ ја доби клучната улога за будење на Русија од сонот со природен течен гас и нејзино израснување во перспективен и респектабилен светски...