11.8 C
Skopje
19.10.2021 - 1:35

Ознака: Ендру Мекдауел

Опстанокот на економијата ќе зависи од можноста на здравствениот систем да...

Ендру Мекдауел, потпретседател на Европската инвестициска банка Бидејќи пандемијата влегува во својот втор бран во повеќето земји, неопходно е да се продолжи со строги мерки...