Ознака: Ем-Ес-Ен-Би-Си

Ем-Ес-Ен-Би-Си: Примероците покажуваат дека во Дума било употребено хемиско оружје

Американски претставници добија примероци од крвта и урината на жртвите на хемискиот напад во Сирија, кои поокажуваат дека во Дума било употребено хемиско оружје,...