20 C
Skopje
21.10.2020 - 18:48

Ознака: емитување

МРТВ со „Буре барут“ почнува емитување на циклус театарски претстави

Почнувајќи од денес, 13.4.2020 во 23.40 часот, МРТВ на првиот канал ќе започне со емитување на циклус од театарски претстави. Прва од низата ќе...

1ТВ од вчера не емитува програма

По своја иницијатива 1ТВ, чиј неформален сопственик беше Бојан Јовановски – Боки 13, од вчера престана да емитува програма. Согласно Законот за аудио и...