Ознака: Емин Џијан

НЛБ Банка – Банка на годината по десетти пат

Денеска во хотелот Хилтон, НЛБ Банка ја прослави десеттата награда за најдобра Банка на година. Во присуство на голем број гости, соработници и пријатели,...

Македонската филхармонија, Феми Кути и Емин Џијан со концерт во Белград

Оркестарот на Македонската филхармонија, заедно со африканската ѕвезда Феми Кути и Емин Џијан како диригент, на 13 септември ќе одржат концерт во Белград на...