17.8 C
Skopje
28.9.2021 - 3:41

Ознака: Емил Ниами

Промоција на првиот Речник на антонимите во македонскиот јазик

Во Културно-информативниот центар, в понеделник, во 19 часот, ќе биде промовиран првиот Речник на антонимите во македонскиот јазик, подготвен од Емил Ниами, а во...