Ознака: Емилио Лоренсо Сера

Посакувам да ви се повтори „шпанската приказна“

Ексклузивно интервју со амбасадорот на Кралството Шпанија, Емилио Лоренсо Сера Просперитетот и модернизмот на Шпанија добија спектакуларен поттик со влезот во Европската Унија и во...