2.8 C
Skopje
7.12.2021 - 15:05

Ознака: ембрион

Дизајнерски бебиња може да се појават за две години

Генетското модифицирање бебињата е многу пожелна, но и контроверзна тема во научната јавност. Генетското модифицирање кај ембрионот може да помогне во заштитата на луѓето...