28.2 C
Skopje
25.6.2019 - 16:31

Ознака: Елијас Петропулос

Зошто не се враќам во Грција?

Ин мемориам за Елијас Петропулос (1928-2003) На 7 септември се навршија 15 години од заминувањето во вечноста на Елијас Петропулос, чија книга „Зошто не се...