Ознака: елизабета Костова

Акварелите на Елизабета Костова изложени во Кавадарци

Во рамките на манифестацијата „Кавадаречка културна есен“ синоќа во галеријата на Домот на културата „Иван Мазов Климе“ беше отворена изложба на Елизабета Костова од...