Ознака: Елизабета Баковска

Промоција на „Последните голтки“ на Елизабета Баковска

Вечерва, со почеток во 20 часот, во Младинскиот културен центар ќе се одржи промоција на книгата со наслов „Последните голтки: раскази за суштински нешта,...

Промоција на „Тринаесет осврти за книжевни и слични дела“ од Баковска

Вечерва во 20 часот во „Јавна соба“ ќе се одржи промоција на книгата „Тринаесет осврти за книжевни и слични дела“ од Елизабета Баковска, во...