12.8 C
Skopje
3.12.2021 - 11:52

Ознака: Елеонора Панзова

Уметница што им дава душа на црковните храмови

Презадоволна сум од она што го насликав изминатите години и сметам дека ја споделувам радоста со локалните жители чии цркви ги зографисувам, вели Панзова Една...