Ознака: елен

Врие од живот во скопската Зоолошка градина

Во скопската Зоолошка градина врие од живот. Се роди мало еленче, кое можете да го видите со неговата мајка. Еленот е силно и големо животно....

Елен на покрив на куќа!

Многумина кога ќе слушнат за оваа необична случка, сигурно во прв момент нема да поверуваат во нејзината веродостојност, односно ќе помислат дека се работи...