10.8 C
Skopje
24.10.2021 - 10:38

Ознака: елементи

Елементи на хипхопот

ГОДИНА НА ХИПХОПОТ (3) Основата на хипхопот ја сочинуваат четири елементи, без кои како култура тој не може да функционира: ем-си или оној што рапува,...

Битка за ретките елементи на Северна Кореја

Истражувања покажуваат дека Северна Кореја можеби има најголеми резерви на ретки метали во светот. Бидејќи цели индустрии зависат од нив - се употребуваат за...