25.8 C
Skopje
17.8.2019 - 17:59

Ознака: електронски медиуми

Учи ме мајко, карај ме

Некој што многу сака да се повикува на стиховите од убавата македонска песна е еврокомесарот Јоханес Хан. Тој не само што постојано нѐ учи...