2.8 C
Skopje
25.10.2021 - 2:47

Ознака: електронски дневник

Оценките во новата учебна година ќе се внесуваат исклучиво во електронски...

Податоците и оценките за учениците во основното и во средното образование од септември ќе се внесуваат исклучиво во електронски дневници, соопшти Бирото за развој...

Електронскиот дневник на стаклени нозе

Е-дневникот на ниво на држава не е во целост функционален од април годинава и оттогаш не е избрана нова фирма што треба да го...