-5.2 C
Skopje
24.1.2022 - 5:05

Ознака: електронска едукација

Онлајн едукација за прилепските ученици

Општина Прилеп, следејќи ги препораките на Министерството за образование и наука, се вклучува во електронската едукација на учениците во сите воспитно-образовни институции, со листи...