29.6 C
Skopje
22.7.2019 - 18:51

Ознака: Електрични мотоцикли

Електричните мотоцикли – возила на иднината

Брзиот напредок на технологијата и грижата за животната средина создаваат услови во кои компаниите и произведувачите на мотоцикли почнуваат да развиваат алтернативни начини на...