-3.2 C
Skopje
28.1.2022 - 11:50

Ознака: електрична јагула

Најмоќната електрична јагула на светот пронајдена во Амазон

При ДНК-анализа група научници открија дека во амазонскиот речен слив живеат целосно нови видови електрични јагули, од кои една од нив е во состојба...