2.8 C
Skopje
28.1.2022 - 12:41

Ознака: екстремни

Светот бележи историска година на екстремни временски непогоди

Од топлотни бранови и големи студови во САД до поплави во Европа и песочни бури во Кина, низа меѓусебно поврзани природни катастрофи ги зафатија...

Една од најтешките авантури ја доживеав на Антарктикот

Предраг Вучковиќ, фотограф на екстремни спортови ­Предраг Вучковиќ од Србија е фотограф на екстремни спортови. Сѐ што носи доза адреналин, возбуда, сѐ што е необично...