Ознака: екстаза

Хипи-движењето помеѓу хедонизам и екстаза

Шеесет и пет години рокенрол и 50 години „Вудсток“ Најпрво да го дефинираме хипи-движењето, кое го почнаа младите во САД во 1960-тите години. Неговите припадниците...

Зашеметувачка екстаза во сржта на Шара

#РаскажиНиЗаМакедонија ЛЕШНИЦА " order_by="sortorder" order_direction="ASC" returns="included" maximum_entity_count="500"] Пронајдете екстаза во животот, самото чувство дека живеете е радост сама по себе, е мудрост на поетесата Емили Дикинсон. Лешница...