13.2 C
Skopje
22.4.2019 - 12:44

Ознака: експозитура

Нова експозитура на НЛБ Банка во Бутел

НЛБ Банка АД Скопје ја прошири својата Продажна мрежа со уште една локација во општина Бутел на ул. Бутелска бб. Eкспозитурата ќе го опслужува...