10.8 C
Skopje
24.10.2021 - 11:49

Ознака: еко-проект

„Нашиот двор раскажува приказна за себе“, еко-проект на ОУ „К.Ј.Питу“-Кичево

За денот екологијата 21 март, учениците од ОУ „К.Ј.Питу“- Кичево го исчистија училишниот двор, од се што беше затекнато на дворното место од шишиња,...

ООУ „Лазо Трповски“ во меѓународен еко-проект

Проектот на учениците од 5-б одделение од ООУ „Лазо Трповски“ од Скопје „Загрозени видови птици во нашата околина“, координиран од тројца наставници во својство...

Бидете дел од еко-проектот „Мижи! Замисли промена“

„Буден театар“ ја почна кампањата „Мижи! Замисли промена“, преку која се стреми да ги поттикне возрасните граѓани и децата активно да се вклучат во...