27.8 C
Skopje
27.9.2021 - 19:19

Ознака: екопроекти

Младите ја издигнуваат еколошката свест

Од училишните клупи младите се вклучуваат во екопроекти со намера и тие да придонесат за некаква промена за подобро утре. Нивното учество во голем...