18.6 C
Skopje
24.8.2019 - 7:48

Ознака: економски кризи

Политиката да не создава економски кризи

Проекцијата на ММФ за 3 отсто раст на БДП за годинава и речиси идентичната на Светска банка, која ја задржа прогнозата од 2,9 отсто,...