-7 C
Skopje
17.1.2019 - 0:05

Ознака: економска филозофија

Брендирана просечност

Живееме во ерата на неподносливата просечност во која луѓето станаа брендови. Престанавме да бидеме човечки битија, хуманоста ја заменивме со индивидуалниот материјализам, себичноста ја...