22.8 C
Skopje
21.9.2021 - 17:03

Ознака: еколошка свест

Собраниската служба се вклучи во акцијата на „Не биди ѓубре“

Вработените во Собранието денеска масовно се вклучија во акцијата на чистење на  граѓанскотото здружение „Не биди ѓубре“. Тие го чистеа просторот околу собраниската зграда, како...

Заев: Акцијата нека ни биде поттик за да ја подигнеме нашата...

Денешната акција за чистење во која учество ќе земат вработените од државните институции, нека ни биде поттик за да ја подигнеме нашата еко свест...

Младите ја издигнуваат еколошката свест

Од училишните клупи младите се вклучуваат во екопроекти со намера и тие да придонесат за некаква промена за подобро утре. Нивното учество во голем...