12.1 C
Skopje
23.4.2019 - 22:34

Ознака: еколошка акција

Општината Карпош со еколошка акција засади 200 нови дрвја

Општината Карпош ја реализира завршната фаза од големата еколошка акција со која беа засадени околу 200 нови дрвја. Со тоа се збогати дрвниот фонд...

Општината Прилеп спроведе обемна еколошка акција

Се работеше на чистење на дивите депонии во околината на градот и тоа кај вештачкото езеро, потоа на потегот од хотелот „Салида“ кон бензинската...