16.1 C
Skopje
26.4.2019 - 0:17

Ознака: екоавтобус

Нов екоавтобус се приклучува во јавниот сообраќај на Скопје

Јавното сообраќајно претпријатие Скопје потпиша договор со компанијата „Ман импортер Македонија“, за пробно користење нов екоавтобус. Свои потписи на договорот ставија Кристијан Чушков, директор на...