Ознака: еирбиенби

„Еирбиенби“ забранува забави во просториите што ги изнајмуваат

Светски познатата платформа за изнајмување на сместување, „Еирбиенби“, поради пандемијата на коронавирусот воведе забрана за сите забави и настани во просториите што се издаваат...