Ознака: езерце

„Езерце“ упорно чека на подобро утре

ЛОКАЦИЈАТА ШТО СЀ УШТЕ БУДИ НОСТАЛГИЧНИ СПОМЕНИ КАЈ СКОПЈАНИ Да, Општина Центар планира за овој простор да преземе обврски. Чекаме на Советот на Општина Центар...

Женски труп пронајден во езерце покрај домот на принцот Вилијам и...

Минатата недела бил пронајден женски труп во езерце покрај палатата Кесингтон во Лондон, домот на принцот Вилијам и Кејт Мидлтон, војводата и војвотката од...