Ознака: Езеро Хилиер

Езерото Хилиер го привлекува вниманието на многу туристи

Езерото Хилиер, сместено во австралискиот архипелаг Речерш, потсетува на гума за џвакање во розова боја. Оваа прекрасна локација го привлекува вниманието на многу туристи,...