Ознака: „Езерките“

„Луди за Македонија“ – документарец за „Езерките“ од Хрватска

Филмскиот материјал е сниман во Загреб, Скопје и во други делови на Македонија. Покрај Македонци, повеќето членови на ансамблот се Хрвати од разни делови...