Ознака: Езгијан Алиоски

Арнаутовиќ се извини, тврди дека не го навредил расистички Алиоски

Австрискиот фудбалски репрезентативец Марко Арнаутовиќ е цел на напади на социјалните мрежи поради расправијата со македонскиот фудбалер Езџан Алиоски во завршницата од вчерашниот меч...

Кој си поигрува со именки и придавки на штета на Македонија

„Комплицираноста“ на македонскиот идентитет толку ги збунува странците, што една меѓународна студиска програма доделува стипендии дури и за студенти од „поранешна југословенска република Северна...