Ознака: Едукативен

Едукативен фотосамит во „Чифте-амам“

Третиот интернационален самит за фотографи и видеографи ќе се одржува од денеска до 11 април во „Чифте-амам“. Ова е единствениот регионален собир, чија цел...

„Децата на виртуелната стварност“

Едукативниот хрватски документарен филм „Децата на виртуелната стварност“, за влијанието на видеоигрите врз децата и младите, кој обелоденува непознати факти за светот на видеоигрите,...