1.8 C
Skopje
25.10.2021 - 4:04

Ознака: „Едни на други“

Сили помоќни од која било машина го помогнаа одблокирањето на Суецкиот...

Товарниот брод „Евер Гивен“, кој дијагонално заринка и го блокираше Суецкиот Канал од минатиот вторник, вчера беше ослободен. Екипите за спасување, кои работеа на...

„Едни на други“ – мало чудо во големата пандемија

Писателите од регионот спонтано се поврзуваат Писателите од регионот: Алек Попов, Јовица Ачин, Ана Ристовиќ, Ферида Дураковиќ, Вил Фирт, Игор Ремс, Кемал Мусиќ, Давид Кецман,...