-0.4 C
Skopje
19.11.2018 - 17:27

Ознака: Егзотика

Егзотиката на возниот парк на скопските пожарникари

Долго време од своето постоење, одржувачите на хигиената во градот и пожарникарите биле под ист покрив и заемно си помагале. Подоцна, кога се купени...