Ознака: Егзодус

Примирјето во Нагорно Карабах означува егзодус за едните, а враќање дома...

Неколкунеделното гранатирање не успеа да го принуди семејството на Ирина Сафаријан да излезе од бункерот во кој се засолни за време на војувањето во...

Хрватскиот егзодус го достигна највисокото ниво

Процесот на иселување од Хрватска ќе продолжи и неговиот интензитет ќе слабее, но проблем е што се намалува просечната старост на економските емигранти Хрватска поминува...

Егзодус – Груевски, доктори, шофери и мајстори

Во седмицата, која во медиумите е означена како Недела против лажни вести пристигна сензационалната вест, најсензационалната од независноста на Македонија, ако се исклучи падот...