Ознака: „Егзит“

Премиери од настапите на „Лајф стрим“ на „Егзит“

По четири фантастични денови на Петроварадинската тврдина во Нови Сад, од 3 до 6 септември, егзитовиот „Лајф стрим“, проектот реализиран во партнерство со Светската...

Карл Кокс, Шарлот де Вит, Нина Кравиц на „Егзит“

„Лајф стрим“ ја претставува ударната прва постава на глобални и регионални музички ѕвезди, импресивен список на изведувачи, кои со своите ексклузивни настапи ќе го...

„Ег­зит 2020“, се­пак, не­ма да се одр­жи

Ор­га­ни­за­то­ри­те на фе­сти­ва­лот „Ег­зит“, на офи­ци­јал­на­та стра­ни­ца на Фејс­бук, об­ја­ви­ја де­ка, се­пак, не­ма да има свир­ки во август на Пе­тро­ва­ра­дин­ска­та твр­ди­на во Но­ви Сад. -...

Се откажува фестивалот „Егзит“

Фестивалот „Егзит“ нема да се одржи од 13 до 16 август како што беше претходно најавено, туку ќе објави нова промена на датумот до...

Фестивалот „Егзит“ наполни 20 години

Со настапите на „Урбана герила“, диџеј Факир и „Ди фејс“, на 29 јуни пред точно 20 години во паркот на Универзитетот во Нови Сад,...

Најбараното дуо „Артбат“ како загревање за „Егзит“

Во духот на прославата на својот дваесетти роденден на Петроварадинската тврдина од 13 до 16 август, фестивалот „Егзит“ подготвува големо белградско загревање на 10...

Ана Брнабиќ замоли „Егзит“ да не се откажува

Иако првите луѓе на фестивалот „Егзит“ неодамна објавија дека годинава тој нема да се одржи во својот стандарден формат и термин, премиерката на Србија...

Водечките стручњаци од регионот на панелот „Туризмот на респиратор“

Kонференцијата под слоганот „Излезот од пандемијата го создаваме заедно“ ќе трае повеќе недели, за време на кои во неколку панели ќе се здружат некои...

Концертите на „Егзит“ и водечките диџеи поблиску до публиката

Фестивалот „Егзит“ деновиве ги интензивира своите онлајн-активности, со намера на многумина да им помине полесно останувањето дома за време на вонредната состојба. Десетици илјади...

На јубилејниот „Егзит“ доаѓа Марки Рамон

Меѓу учесниците на јубилејниот 20-ти светски музички фестивал „Егзит“, кој ќе се одржи од 2 до 9 јули на тврдината Петроварадин во Нови Сад,...