Ознака: евтин

Европските пчелари бараат заштита од евтиниот увоз на мед

Европските пчелари бараат итен акциски план на ЕУ за да се спаси секторот поради падот на производството и порастот на евтиниот увозен мед Производителите на...

Вредноста на животот: бесценет, а толку евтин

Многу патував. Живеев надвор. Никаде не видов таква негрижа за животот како кај нас. Животот во Македонија е вистинска авантура. Доживувањето е неповторливо. Ние...