1.8 C
Skopje
25.10.2021 - 4:18

Ознака: Евтимов

Објавен романот „За тоа ли беше сѐ“ од Евтим Евтимов

„Македоника литера“ го објави романот „За тоа ли беше сè“ од познатиот бугарски писател Евтим Евтимов. Романот е напишан со современ стилски израз и...