6.9 C
Skopje
13.12.2019 - 18:05

Ознака: Европски фудбал

Европскиот фудбал вреди 28,5 милијарди евра?

Најголемите пет лиги на континентот учествуваат со над половина од таа сума. Приходите на клубовите во Премиер-лигата, пак, се за 72 проценти поголеми во...